www.mevzuattakip.com.tr



Ardeşen Belediyesinde Yine Bir İlk Yaşandı


Covid-19’a Karşı Önlemlere Ardeşen Belediyesinden Bir Yenisi Daha Eklendi - 30.03.2020


Tüm dünya genelinde Covit-19 Mücadelesi sürerken Rize Ardeşen Belediyesinde bir ilk yaşandı. Belediye Başkanı Avni Kahya dünya ve yurt genelinde Covit19 virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında bizde toplantılarımızı internet üzerinde tele konferans aracılığı ile yapmaktayız diye konuştu.

Dünya yeni tip Coronavirüs ile mücadelesini sürdürürken özellikle yerel yönetimle toplum için önemli tedbirleri almaya ve uygulamaya devam ediyor. Bu bağlamda Rize’nin Ardeşen İlçesinde Belediyenin çalışmalarının kesintisiz sürmesi açısından sıklıkla yapılan koordinasyon toplantıları da devam ediyor. Bu bağlamda özellikle kişisel temas mesafesi ve toplu olarak bir araya gelmeme adına Belediye Başkanı Avni Kahya bir ilke imza atarak çoğu Belediyeye ve kamuya örnek teşkil edecek bir uygulama başlattı.

İnternet üzerinden Skype üzerinden tele konferans başlatan Başkan Kahya Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile istişare toplantısı ve görevlendirme kararlarını uzaktan tele konferansla yaptı.

Uygulama bir çok Belediyeye örnek teşkil ederken, Başkan Kahya’nın bu farkındalık uygulaması da sosyal medyadan takdir topladı.

Başkan Avni Kahya konu hakkında şunları kaydetti; “Covid-19 virüs tedbirleri kapsamında her türlü önlemi almaya devam diyoruz. Bu manada Belediyemiz Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz ile Skype üzerinden tele konferans aracılığı ile koordinasyonumuzu yaptık. Virüs aldığımız önlemlerden daha güçlü değildir. Bu zor günleri hep birlikte iş birliği yaparak atlatacağız.
Evde Kal Ardeşen. Evde Hayat Var.” Diye konuştu.




Telefon: +90 (312) 473 84 23
E-Posta: mts@mevzuattakip.com.tr
Adres: Çetin Emeç Bulvari Hürriyet Cad. No: 2/12 Çankaya ANKARA