www.mevzuattakip.com.tr



“BelediyeHaber.Net" Sitesi Yayın Hayatına Başladı


Sadece belediyelere yönelik faaliyet gösterecek ve belediyeciliği konu edinen, mottosunu da “BelediyeleriyleGüçlüTürkiye” olarak belirleyen Belediyehaber.Net sitesi yayın hayatına başladı. - 01.03.2021


Yayın hayatına yeni başlayan sitenin, belediyelerin yürüttükleri çalışmalar ve belediyeleri ilgilendiren gündemdeki konular ile temel belediyecilik konusunda bilgilendirme amaçlı olacağı öğrenildi.

Görüşlerini bizimle paylaşan www.belediyebaber.net sitesinin İmtiyaz Sahibi Halil Memiş, haber sitesini bir sosyal sorumluluk anlayışıyla yayına aldıklarını, belediyelerin toplumsal kalkınma ve vatandaşın müşterek ihtiyaçlarının karşılanması noktasında önemli bir paya sahip olduklarını düşündüklerinden dolayı da mottolarını “Belediyeleriyle Güçlü Türkiye” olarak belirlediklerini ifade etti.

Sitede; belediyelerimizin yürüttükleri çalışmalar ve faaliyetlerin kamuoyuyla paylaşılması, ülke genelinde uygulanma şansı bulunan belediye projelerinin diğer belediyelerce de bilinir hale getirilmesi ve hayata geçirilmesine öncülük edilmesi, bunun yanında belediyeleri ilgilendiren ülke gündeminde yer alan güncel gelişmeleri haberleştirerek belediyecilikle ilgisi olanlarca bilinmesini sağlamak, temel belediyecilik konularında vatandaşın bilgi ihtiyacını gidermek ve belediye hizmetlerinden daha etkin ve verimli yararlanmalarına yol göstermek amacıyla içerik belirleneceğini ifade eden Memiş, sitenin daha iki haftadır yayında olmasına rağmen bu kısa sürede büyük ilgi gördüğünü, bu ilginin her geçen gün artacağını beklediklerini ve hepsinden önemlisi de büyük bir açığı kapatacağına inandıklarını dile getirdi.

Memiş sözlerine şöyle devam etti: “Böyle bir sitenin, belediyeler olmadan başarılı olma şansı yoktur. Belediyeleri en önemli çözüm ortağı ve partnerimiz olarak görüyoruz. İnternet sitesini, ülkemizin önde gelen yerel nitelikli haber sitesi yapmayı düşünüyoruz. Yakın zamanda, MİARGEM tarafından oluşturulan YouTube kanalıyla da entegre bir şekilde faaliyet göstereceğiz. İçeriğe dahil etmeyi ve yer vermeyi düşündüğümüz başka faaliyetlerimiz de mevcut. Bunları da zamanı gelince paylaşacağız. Ama emin olun, bundan sonraki süreçte projemize dahil edeceğimiz diğer hususlar, en az bu haber sitesi kadar, hatta bundan çok daha fazla ilgi çekecektir. Buna inanıyorum.” şeklinde konuştu.


Telefon: +90 (312) 473 84 23
E-Posta: mts@mevzuattakip.com.tr
Adres: Çetin Emeç Bulvari Hürriyet Cad. No: 2/12 Çankaya ANKARA