www.mevzuattakip.com.tr



'Diriliş Ertuğrul' Oyuncuları Malazgirt Kutlamalarında


Bitlis'in Ahlat ilçesinde “Malazgirt Zaferi'nin 947. yıl dönümü” etkinliklerinin düzenlediği alana gelen “Diriliş Ertuğrul” dizisi oyuncuları, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. - 25.08.2018


ül İslam şehri Ahlat'ta hep birlikte 'Ya Hak' diyelim.”

Oyunculardan Nurettin Sönmez ise Bitlis'te bulunmaktan dolayı heyecanlı olduğunu belirterek, “Çünkü Malazgirt Zaferi'nin, Türklerin Anadolu'ya girişinin ve Türk tarihinin yazılışının 947. günü kutlanıyor. O yüzden burada olmaktan mutlu ve heyecanlıyız. Ahlat halkı da bizi çok güzel karşıladı. Böyle bir organizasyona katkıda bulunmak ayrıca bir gurur.” dedi.

Cengiz Coşkun ise etkinliklerin çok güzel olduğunu ifade ederek, “Her şey çok güzel ve çok heyecanlıyız. Bir şeylere vesile olacak faaliyetlerin içinde bulunmak ve bu uyanışın içerisinde böyle bir coşkuyla karşı karşıya kalmak çok güzel.” diye konuştu.

Edip Zeydan ise böyle bir uyanışın başladığı bir coğrafyada bulunmanın önemli olduğunu dile getirdi.

Bu organizasyonların devamının gelmesini temenni eden Zeydan, “Kendi kültür ve değerlerimizi daha yücelterek gençlerimize tanıtmaya devam ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Burada bulunduğumuz için mutluyuz, onurluyuz ve gururluyuz.” dedi.


Telefon: +90 (312) 473 84 23
E-Posta: mts@mevzuattakip.com.tr
Adres: Çetin Emeç Bulvari Hürriyet Cad. No: 2/12 Çankaya ANKARA