www.mevzuattakip.com.tr



Erdemli Ticarette Yeni Bir Boyuta Geçiyor


Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı açıklamada, tüm esnaf ve tarım üreticilerine web sitesi hediye edeceklerini açıkladı. Bu projeyle amaçlarının, üretici ve esnafları doğrudan son tüketiciye ulaştırmak olduğunu söyleyen Başkan Mükerrem Tollu, projenin başladığını ve başvurularını yapıp, eğitim videolarını izleyen herkesin web sitelerini teslim alacağını duyurdu. - 13.05.2020


E-ticaretin, birçok nitelikli tarım ürünüyle; hali hazırda ulusal ve uluslararası tarım sektöründe tek söz sahibi olan Erdemli ilçesine, katacağı değerlere dikkat çeken Başkan Tollu, son tüketiciyle direkt iletişim, ulusal ve uluslararası dijital pazarlarda var olma, yeni dünya düzeninin içerisinde Erdemli markalarının da en doğru şekilde yer alması gerektiğini belirtti.

Dijital dönüşümün günümüzdeki önemi, ticaret yöntemlerinin teknolojiyle paralel olarak dönüşmesi, tüm markalar ve kurumsal yapılar için globalleşme zorunluluğunu doğurdu. Bu durum sektörde var olacak olan firmaların sadece yenilikçi ve ilk olmalarıyla mümkün.

Artık İsteyen Herkes E-ticaret Uzmanı Olabilecek

Erdemli Belediyesi bu dönüşümde vatandaşlarına sadece e-ticaret sitelerini hediye etmekle kalmıyor, gerekli tüm eğitimleri de veriyor. Projenin başarısı, sürdürülebilirliği ve maksimum başarıyı hedefleyen Erdemli Belediyesi, belirlediği konu başlıklarıyla detaylı e-ticaret eğitim videoları hazırlıyor. E-ticarette temel kavramlar, ürünlerinizi nasıl kategori edeceğiniz, hangi yollarla son tüketiciye ulaştıracağınız, lojistik altyapınız, e-fatura ve müşteri ilişkilerinize dek her şey bu projede düşünülmüş.

Vergi Levhanız ve Tarım Üretici Belgeniz Yeterli

Proje kapsamında ön başvurular toplanmaya başlandı. Vergi levhanız, ticaretini yapacağınız ürünleri faturalandırmak için zorunlu tutuluyor. Vergi levhanız ve tarım üreticisi olduğunuza dair e-devlet sistemi üzerinden alabileceğiniz evraklarla, Erdemli Belediyesi e-ticaret başvuru kanalları üzerinden başvurunuzu yapın.

Eğitim Videolarını İzleyin

Kendi başarı hikayelerini yazmak isteyen esnaf ve üreticiler için Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, doğru bir matematikle e-ticarette başarının kolay olduğunu, videoları izleyerek herkesin kendi internet sitesini tasarlayıp, ticarete başlayabileceğini aktardı.

‘Dijital dünyada sizde yerinizi alın’

Erdemli Belediyesi, web sitelerini değerli hemşerilerine, Erdemli'ye kattıklarına nacizane bir karşılık olarak hediye ediyor ve ticaret deneyimleri sürecinde destek oluyor. Bu süreçte birlikte ve yenilikçi çalışmalarına hemşerilerini de ortak eden Erdemli Belediyesi Dijital Belediyecilik anlayışıyla, yeni bir dönem başlatıyor.

E-ticaret başvurularınız için, Whats App iletişim hattı 0542 527 05 02 ön taleplerinizi toplamayı bekliyor.


Telefon: +90 (312) 473 84 23
E-Posta: mts@mevzuattakip.com.tr
Adres: Çetin Emeç Bulvari Hürriyet Cad. No: 2/12 Çankaya ANKARA