www.mevzuattakip.com.tr



Görevde Yükselme Sınavına Gireceklere Ücretsiz Deneme Testi


Mahalli idareler görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavına girenler Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi (MİARGEM) tarafından hazırlanan ve Mevzuat Takip Sistemi’nin internet sitesinde yayınlanan deneme testleri ile kendilerini sınava hazırlıyorlar. - 24.07.2022


210 sorudan oluşan 7 testleri satın alarak sınava hazırlananlar, şimdiye kadar olduğu gibi bu yıl da büyük bir avantaj elde edecekler.

MİARGEM’in sağladığı imkanla ücretsiz deneme sınavı yapılacak

Yukarıda sağlanan imkanın yanında bu yıl ilk defa MİARGEM tarafından hazırlanan ve 210 soru, 7 testten oluşan deneme sınavı ile sınava girecek olan mahalli idare personeli tüm memurlar ücretsiz olarak deneme testine katılacak.

Deneme sınavı testi, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına 10 gün kala yayına alınacak. Böylelikle deneme sınavına girenler, eksik yönlerini görüp kalan süre içerisinde konu tamamlama ve tekrar deneme sınavlarına girme imkanına kavuşacaklar.

Deneme sınavına ücretsiz katılabilmek için, 

- Mevzuattakip.com.tr adresinden tüm bilgileri noksansız doldurarak üye olunması (https://mevzuattakip.com.tr/register),

- Üye olunduktan sonra, miargem@miargem.org.tr adresine deneme sınavı için başvuru yapıldığına dair kayıt olunan İsim, Soy isim, kurum ve görev belirtilerek mail atılması gerekmektedir.

Sitemize daha önce üye olmuş olanlarda, aynı bilgilerle deneme sınavına katılmak istediklerini aynı mail adresine bildirmelidirler.

GSM numarasının doğru girilmesi iletişim açısından, bilgilendirmelerin sağlıklı yapılabilmesi için büyük önem arz etmektedir. 

Üyelik yapılması tek başına deneme sınavına katılım sağlamaz, mail ile bilgi vermenizden sonra tarafınıza sınav üyeliği tanımlanacak ve bu tanımlamadan sonra ancak deneme sınavını kullanabileceksiniz.

Kayıtlarımız şimdiden başlamıştır. Lütfen son güne kadar beklemeyiniz.

Siteye daha önce üyeliği olanlar da, adlarına deneme sınavı tanımlanabilmesi için yukarıda belirtilen mail adresine, yukarıda belirtilen bilgileri içeren deneme sınavı üyeliği taleplerini bildirmeleri gerekiyor.

 

Son ücretsiz deneme sınavı haricinde, talep edenler ücretli olarak daha fazla deneme testine katılabilirler.


Telefon: +90 (312) 473 84 23
E-Posta: mts@mevzuattakip.com.tr
Adres: Çetin Emeç Bulvari Hürriyet Cad. No: 2/12 Çankaya ANKARA