www.mevzuattakip.com.tr



HMC Yönetim Danışmanlığı Görevde Yükselme Deneme Testleri


HMC Yönetim Danışmanlığı ile MİARGEM işbirliği yaparak, yıllardır yapılan görevde yükselme sınavları hazırlama çalışmalarının ürünü çalışmalarına devam ediyor. - 13.02.2014


HMC Yönetim Danışmanlığı Görevde Yükselme Deneme Testleri

Kamu kurum ve kuruluşlarında, liyakat ve kariyer belli esas ve kurallara bağlanmıştır. Kamu görevlileri, hizmet içerisinde gerek yetki ve sorumluluk açısından ve gerekse hiyerarşik olarak ilerleme arzusu içerisindedirler. Bu durum aynı zamanda, onların hem toplumsal statülerini etkileyen, hem de yaşam standartlarına etki eden bir sonucu da beraberinde getirir.

Bu gerçeklikten yola çıkan HMC, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan görevde yükselme sisteminin gereği olarak yapılan Görevde Yükselme Sınavlarına girecek olan kamu görevlilerinin daha sağlıklı ve teknolojik imkanlardan yararlanarak sınavlara hazırlanmalarını sağlamak amacıyla, Online Deneme Sınavları Sistemini oluşturmuştur.

Kamu görevlilerinin görevde yükselmelerine katkıda bulunmak, onların görevde yükselme sınavlarına eksiksiz hazır olmalarını sağlamak amacıyla, HMC internet ortamında gerçeğine uygun deneme sınavlarının yanında, deneme sınavlarına üye olanlara test tekniğine uygun bir şekilde hazırlanmış Görevde Yükselme Sınavları Hazırlık Kitabından sınavlara hazırlık imkanı sağlamaktadır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.


Telefon: +90 (312) 473 84 23
E-Posta: mts@mevzuattakip.com.tr
Adres: Çetin Emeç Bulvari Hürriyet Cad. No: 2/12 Çankaya ANKARA