www.mevzuattakip.com.tr



Maliye Bakanından Taşeron İşçilerin Durumuna İlişkin Açıklama


Maliye Bakanı Naci Ağbal, taşeron işçilerin kamuda istihdamına ilişki çalışmanın son aşaması hakkında açıklama yaptı. - 18.06.2016


MALİYE BAKANINDAN TAŞERON İŞÇİLERİN DURUMUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Maliye Bakanı Naci Ağbal, taşeron işçilerin kamuda istihdamına ilişki çalışmanın son aşaması hakkında açıklama yaptı.

Çorum Valiliği önündeki karşılama töreninde konuşan Bakan Ağbal bir gazetecinin taşeron işçilerin durumuna ilişkin çalışma sorması üzerine, hükümet olarak taşeron çalışanlarla ilgili seçim beyannamesinde bir çalışma ve düzenleme yapılacağını açıkladıklarını belirterek şöyle konuştu:

"Bakanlık olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile bu çalışmaları yürütüyoruz. Şu aşamada, özellikle bu uygulamanın yapılacağı bazı bakanlıklarla ve mahalli idarelerle içeriği ve şekli konusunda teknik detayları çalışıyoruz. İstiyoruz ki bu çalışma ortaya çıktığı zaman her bakımdan tamam olsun, Hem çalışanlarımız bakımından istedikleri, bekledikleri sonuç elde edilsin hem de kamu hizmetlerinin sunumunda yeni getirdiğimiz istihdam modeli katkı versin. Onun için çalışmalarımız tamamlanma aşamasına doğru gidiyor. Yakında inşallah bittiğinde Sayın Başbakanımız da bizler de açıklama yapacağız."

Kaynak:memurunyeri.com


Telefon: +90 (312) 473 84 23
E-Posta: mts@mevzuattakip.com.tr
Adres: Çetin Emeç Bulvari Hürriyet Cad. No: 2/12 Çankaya ANKARA