www.mevzuattakip.com.tr



Mevzuat Takip Sistemi, Soru Cevap Bölümüyle Ön Plana Çıkıyor!


Uzun yıllardır belediyelere mevzuat desteği veren, genelde mahalli idareleri, özelde de belediyeleri ilgilendiren her türlü hukuki bilgi ve belgeyi kategorik bir şekilde kullanıcılarına sunan Mevzuat Takip Sistemi, kullanıcıların sorularına kısa sürede verdiği cevaplarla ilgi odağı oluyor. - 06.08.2021


Mevzuat Takip Sistemi (www.mevzuattakip.com.tr) nin soru ve cevap bölümüne Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi (MİARGEM)’nin bünyesinde yer alan yerel yönetimler konusunda yetkinlik sahibi uzmanlar katkı veriyor.

Sistem kullanıcıları tarafından, sistem üzerine üyelik girişi yapılarak sorulan sorulara ortalama 24 saat içerisinde, en geç ise 48 saat içerisinde yazılı cevap veriliyor.

Verilen cevaplar, kullanıcılar tarafından sistemde kendilerine özel profil sayfalarından görülebildiği gibi, kullanıcılar sistemde yer alan ve diğer kullanıcılar tarafından sorulan sorulara ve cevaplarına da erişebiliyor.

Sistemin sağladığı imkanla, kullanıcılar kendilerinin sorduklarının dışındaki soruları da özel notlarla dizinleyerek istedikleri zaman anında ulaşabiliyorlar.

Sistem üzerinden, 2020 yılında 2038 adet soru cevaplanarak kullanıcıların istifadesine sunuldu.

Bunun yanında sistemde, toplam 17.000 civarında mahalli idareleri ilgilendiren soru ve cevap kullanıcıların sorunlarına çözüm üretiyor.

Ayrıca sistemde; sorular dışında 40.000’e yakın Kanun, Yönetmelik, Tebliğ, Genelge, Görüş, Kurul Kararı, Yardı Kararı, Hukuki Değerlendirme, İnceleme ve Araştırma ve mahalli idarelerle ilgili haberler yer alıyor.


Telefon: +90 (312) 473 84 23
E-Posta: mts@mevzuattakip.com.tr
Adres: Çetin Emeç Bulvari Hürriyet Cad. No: 2/12 Çankaya ANKARA