www.mevzuattakip.com.tr



MHP'de Bazı Adaylar Açıklandı


Genel Merkez'deki kritik toplantı sonrası bazı adaylar açıklandı. - 15.11.2018


MHP'nin başkan adayları belli oluyor. Genel Merkez'deki kritik toplantı sonrası kameraların karşısına geçen MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz partisinin yerel seçim için belirlediği bazı belediye başkan adaylarını açıkladı. Durmaz, Adana, Mersin ve Manisa'daki aday olacak isimleri duyururken, Ankara için "Melih Gökçek ile herhangi bir temas olmadı ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor” dedi.

MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, yerel seçimlere ilişkin şu açıklamayı ekledi:

"Her yer için çalışmalarımız devam ediyor. Çok sayıda sürpriz aday söz konusu olabilir. Parti içinden, dışarıdan, sevilen sayılan, partimizin ilkelerini benimsemiş üretken belediyecilik anlayışını benimsemiş çok sayıda aday adayı ihtiyacımız var. Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de aday adaylarından bir ücret talebi söz konusu değildir."

Durmaz “24 Haziran seçimleri öncesinde yapmış olduğumuz çalışmaların bir benzerini yerel seçimlerde de yapacağız. FETÖ sızıntılarının önüne geçmek için çalışmalar yapılacak” diyerek sözlerine devam etti.

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için "Aday patlaması yaşanıyor. Yaklaşık 650 civarında partimize müracaat olmuştur. Flaş çıkış yapacağız" diyen MHP'li Durmaz'ın açıkladığı adaylar şöyle;

Adana

Hüseyin Sözlü

Mersin

Hamit Tuna

Manisa

Cengiz Ergun

Aydın

Himmet Akın

Erzurum

Serdar Sevimli

Bartın

Cemal Akın

Isparta

Yusuf Ziya Günaydın

Osmaniye

Kadir Kara

Karabük

Rafet Vergili

Polatlı (Ankara)

Gürsel Yıldızkaya

Etimesgut (Ankara)

Enver Demirel

 


Telefon: +90 (312) 473 84 23
E-Posta: mts@mevzuattakip.com.tr
Adres: Çetin Emeç Bulvari Hürriyet Cad. No: 2/12 Çankaya ANKARA