www.mevzuattakip.com.tr



MİARGEM’den Mevzuat Takip Sistemi Üyeleri İçin Haber Sitesi


Mevzuat Takip Sistemi ile sağladığımız güncel mevzuat destek hizmetinin yanında, 7/24 kesintisiz soru cevap avantajı sunan Mevzuat Takip Sistemi üyeleri için yeni bir hizmeti daha uygulamaya koyuyor. - 21.02.2020


MİARGEM tarafından desteklenen çalışmayı hayata geçirmek için, belediyehaber.net adresinde hizmet görecek sitenin yapım çalışmaları devam ediyor.

Belediyehaber.net sitesi faaliyete girene kadar, üyelerin haberlerini mevzuattakip.com.tr sitesinin “Haberler” bölümünden yayınlamaya başlıyoruz. 

Üye belediyelerimizin gönderecekleri ve diğer belediyelercede uygulanabilecek ve örnek alınabilecek nitelikteki faaliyetlerine ilişkin haberleri yayın önceliğine tabi tutulacaktır.

Herhangi bir ücret talep etmeden, tamamen üyelere yönelik bir faaliyet olacak olan bu yayında belediyelerimizin haberlerinin yer alabilmesi için, haber metinlerini ve görsellerini belediyehaber@miargem.org.tr adresine mail atmak yeterli olacaktır. 

Türkiye’nin dört bir yanından mahalli idarelerimizin takip ettiği Mevzuat Takip Sisteminde belediyenize ait haberlerin yayınlanmasını istiyorsanız, haberlerinizi hemen göndermeye başlayabilirsiniz.

Şimdilik www.mevzuattakip.com.tr, tamamlandığında ise www.belediyehaber.net adresinde yayınlanan haberleriniz aynı zamanda Sosyal Medyadan da duyurulacaktır.

(https://twitter.com/BelediyeHaberTR)


Telefon: +90 (312) 473 84 23
E-Posta: mts@mevzuattakip.com.tr
Adres: Çetin Emeç Bulvari Hürriyet Cad. No: 2/12 Çankaya ANKARA