www.mevzuattakip.com.tr



MİARGEM ve MTS Esnek Çalışma Sistemine Geçti


COVID-19 kapsamında yapılan mücadeleye destek vermek amacıyla, 20 Mart 2020 tarihi itibariyle MİARGEM ve Mevzuat Takip Sistemi esnek çalışma sistemine geçti. - 23.03.2020


MİARGEM Başkanı Halil MEMİŞ konu ile ilgili şunları söyledi:

"Bu kapsamda hukuki konularla ilgili ve mevzuat desteği konusundaki çalışmalarımız uzaktan çalışma şeklinde yürütülecek ve hizmet binamızın sabit telefonları bu açıdan devre dışı kalacaktır. Bu çerçevede;

1. Mevzuat Takip Sistemi Dergisi Abonesi olup, www.mevzuattakip.com.tr nin Sınırsız Erişimli Üyelik Hakkı bulunan kurum temsilcileri, sisteme kayıtlı oldukları kullanıcı adı ve şifreleri ile şimdiye kadar olduğu gibi sisteme girerek sistem üzerinden sorularını sorabileceklerdir. Soruları, şimdiye kadar olduğu gibi, en geç 24 saat içerisinde ve her halükarda ertesi gün mesai saati itibariyle cevaplanmış olacaktır.

2. Mevzuat Takip Sistemine, Sınırsız Erişimli Üyelikle girenler, aynı zamanda anlık aciliyeti olan konularla sınırlı olmak üzere WhatsApp ve GSM üzerinden erişim sağlayabileceklerdir. Bu üyelerin hangi hatlarla bu şekilde ulaşabilecekleri, kendilerine SMS ile bildirilmiştir.

3. Ülkemizin yaşadığı krizin hassasiyeti nedeniyle, şimdiye kadar olduğu gibi abonemiz olup olmadığına bakılmaksızın tüm mahalli idarecilere de destek vermeye devam edeceğiz. Abonemiz olmayan site takipçilerimiz ise sorularını mts@mevzuattakip.com.tr üzerinden iletebilirler. (Mail üzerinden sorulan sorularda, İsim, Kurum, Görev ve İletişim Bilgileri yer aldığı takdirde imkanlarımız ve süremizin elverdiği çerçevede kendilerine dönüş yapılabilecek, belirtilen bilgilerin yer almadığı maillere hiçbir işlem yapılamayacaktır.)

MİARGEM’in diğer işlemleri ile ilgili olarak ise esnek çalışma sistemi belirlendiğinden, yukarıda belirtildiği şekilde günün her saati sabit telefonlara ulaşılamayacak, ancak miargem@miargem.org.tr adresine mail atıldığı takdirde, hemen dönüş sağlanacaktır.(Bu adres üzerinden soru sorulması halinde bu dikkate alınmayacaktır.)

Bu vesile ile belediyelerimize ve çalışanlarına başarılar diliyor, #EvdekalTürkiyem diyoruz."

En kısa zamanda, güzel günlerde buluşmak dileğiyle…

 


Telefon: +90 (312) 473 84 23
E-Posta: mts@mevzuattakip.com.tr
Adres: Çetin Emeç Bulvari Hürriyet Cad. No: 2/12 Çankaya ANKARA