www.mevzuattakip.com.tr



MTS: Her Şartta Sizinleyiz


Covid-19 sürecinde kısmi süreli ve uzaktan çalışma modeli benimsemiş olunmasına rağmen, iletişimi kesintisiz sürdürüyoruz. - 03.05.2020


Dünyada ve ülkemizde yaşanan covid-19 salgınıyla mücadele çerçevesinde, tedbirlerin başladığı ilk günden bu yana alınan önlemlere destek olmak, ekibimizin ve ailelerinin sağlıklarını da korumak amacıyla uzaktan çalışma modeline geçen Mevzuat Takip Sistemi; üyeleriyle ve mahalli idarecilerle etkili iletişimine kesintisiz devam ediyor.

Bu çerçevede çağrı merkezimize ulaşan herkesle görüşme sağlıyor, internet sitemiz ve sosyal medya sayfalarımızla süreçle ilgili tüm gelişmeleri onlara aktarmaya azami gayret gösteriyoruz.

Bunun yanında karşılaştıkları sorunlara bazen telefonla, bazen mail yoluyla, bazen de sistem üzerinden sordukları sorulara çözümler üretiyor; sordukları sorulara ise anında cevap veriyoruz.

Sistem Üzerinden Soru Sormak İçin; üyelerimizin üye girişi yapmalarından sonra Profil Sayfalarındaki Soru Sor butonunu kullanmaları gerekmektedir.

Bu etkileşimin kesintisiz devamını sağlamak amacıyla iletişim kanallarımızı sizinle bir kez daha paylaşmayı uygun görüyoruz:

İnternet Sayfamız: www.mevzuattakip.com.tr

Mail Adresimiz: mts@mevzuattakip.com.tr

Telefon Numaramız: 0 312 473 84 23

Faks Numaramız: 0 312 473 84 29

WhatsApp Hattımız: 0 505 679 10 14 

Sosyal Medya Adreslerimiz:

https://twitter.com/MevzuatTakipTR

https://www.facebook.com/MevzuatTakipTR/

https://www.instagram.com/mevzuattakiptr/

https://www.linkedin.com/in/mevzuattakiptr/


Telefon: +90 (312) 473 84 23
E-Posta: mts@mevzuattakip.com.tr
Adres: Çetin Emeç Bulvari Hürriyet Cad. No: 2/12 Çankaya ANKARA