www.mevzuattakip.com.tr



Seydişehir Belediyesinden 19 Mayıs’ta Anlamlı Hediye


Koronavirüs ile mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağı getirilen gençlere, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 19 Seçki eserden oluşan kitap hediye edilecek. - 12.05.2020


Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gençlerden 11 -13 Mayıs tarihleri arasında Seydişehir Belediyesi Web sitesine online müracaat etmelerini, istedikleri eseri işaretleyerek başvuruda bulunmalarını istedi.

Başkan Tutal,  “Koronavirüs nedeniyle dünya genelinde yaşanan zorlu bir süreç var. Biz bu süreci hem ülkemizde hem de ilçemizde nasıl hafif atlatabiliriz bunun çözümlerini bulmaya çalışıyoruz.  Gençlerimize armağan edilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor bayramımızda bizde evde kal çağrısına uyan öğrencilerimizin yanında olabilmek ve vakitlerini kitap okuyarak değerlendirmeleri biçin  böyle bir çalışma yaptık" dedi.

Başkan Tutal; " Amak-ı Hayal, Yunus Divanı, Kutadgu Bilig, Bostan Gülistan, Hay Bin Yakzan, Yeraltından Notlar, İnsan Ne ile Yaşar, Beş Şehir, Gül Yetiştiren Adam,Uzun Hikaye, Var Olmak, Bu Ülke, Kültürden İrfana,Reis Bey, Toprak Ana, Güvercin Gerdanlığı,Osmancık, Suç ve Ceza, Atsız Hikayeler, adlı eserlerimizi, sizlere armağan edeceğiz" şeklinde konuştu.


Telefon: +90 (312) 473 84 23
E-Posta: mts@mevzuattakip.com.tr
Adres: Çetin Emeç Bulvari Hürriyet Cad. No: 2/12 Çankaya ANKARA