www.mevzuattakip.com.tr



SGK, Sağlık Uygulama Tebliğinde (SUT) Değişiklikler Yaptı.


Sağlık yardımları Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından karşılananlara sağlanan hizmetler ile yol, gündelik ve refakat giderlerinden yararlanma usul ve esasları ile bu hizmetler karşılığında SGK tarafından ödenecek bedelleri belirleyen Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliğinde bazı değişiklikler yapıldı. - 18.06.2016


SGK, SAĞLIK UYGULAMA TEBLİĞİNDE (SUT) DEĞİŞİKLİKLER YAPTI

Sağlık yardımları Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından karşılananlara sağlanan hizmetler ile yol,  gündelik ve refakat giderlerinden yararlanma usul ve esasları ile bu hizmetler karşılığında SGK tarafından ödenecek bedelleri belirleyen Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliğinde bazı değişiklikler yapıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından hazırlanan Sağlık Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Tebliğde yapılan değişikliklere ilişkin bazı hükümler 1/6/2016 tarihinden geçerli olarak yürürlüğe girerken; bazıları bugünden itibaren, bazıları 5 iş günü sonra, bazıları ise 10 gün sonra yürürlüğe girecek.

SUT’da yapılan değişiklikler için tıklayınız.

Kaynak:memurunyeri.com


Telefon: +90 (312) 473 84 23
E-Posta: mts@mevzuattakip.com.tr
Adres: Çetin Emeç Bulvari Hürriyet Cad. No: 2/12 Çankaya ANKARA