www.mevzuattakip.com.tr



Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği (No: 2020/7)


Bu Tebliğ; balın tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretilmesi, hazırlanması, işlenmesi, depolanması, nakledilmesi ve piyasaya arz edilmesi aşamalarında taşıması gereken özellikleri belirlemek amacıyla hazırlanmış olup, bal arısı (Apis mellifera) tarafından üretilen balı kapsar.


URL: https://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=9.5.34459&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=T%C3%BCrk%20G%C4%B1da%20Kodeksi%20Bal


Telefon: +90 (312) 473 84 23
E-Posta: mts@mevzuattakip.com.tr
Adres: Çetin Emeç Bulvari Hürriyet Cad. No: 2/12 Çankaya ANKARA