Bazı Fakülte ve Enstitülerin Kurulması, Bazı Yüksekokul ve Enstitülerin Kapatılması, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğüne Bağlı Olan Diş Hekimliği Fakültesinin Adının Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi Olarak Değiştirilmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 967)
37839
17.04.2019
Cumhurbaşkanlığı
Açıklama
17 Nisan 2019 tarihli ve 967 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile bazı üniversitelerde fakülte ve enstitülerin kurulması, bazı yüksekokul ve enstitülerin kapatılması kararlaştırılmıştır. Ayrıca Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı Diş Hekimliği Fakültesi’nin adı “Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi” olarak değiştirilmiştir. Karar, 2809 sayılı Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanunu’nun ek 30. maddesi uyarınca alınmıştır.
Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.