Bazı Fakültelerin Kurulması ile Bazı Yüksekokulların Kapatılmasına ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğüne Bağlı Olan Mühendislik-Mimarlık Fakültesinin Adının Mühendislik Fakültesi Olarak Değiştirilmesine Dair Karar (Karar Sayısı: 669)

  • 37845
  • 24.01.2019
  • Cumhurbaşkanlığı

Açıklama

24 Ocak 2019 tarihli ve 669 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile; ekli I sayılı listede belirtilen fakültelerin kurulmasına, ekli II sayılı listede yer alan yüksekokulların kapatılmasına ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olan Mühendislik-Mimarlık Fakültesinin adının Mühendislik Fakültesi olarak değiştirilmesine karar verilmiştir. Bu düzenleme, 2809 sayılı Yükseköğretim Kurumları Teşkilat Kanununun ek 30 uncu maddesi uyarınca yapılmıştır.

Önemli Uyarı

Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.
İçerikler hakkında kişisel notlar alabilirsiniz. Aldığınız notları yalnızca siz görebilirsiniz.