Faktoring Şirketine Borçlu Bulunan Müşteri Adına Kayıtlı Bulunan Taşınmazın İcra Müdürlüğünce Yapılan Açık Artırması Neticesinde Şirkete İhale Edilmesi Durumunda Taşınmazın Tapuda Şirket Adına Tescili İşleminden Harç Aranılıp Aranılmayacağı

  • 16620
  • 21.07.2014
  • Gelir İdaresi Başkanlığı

Açıklama

Bu görüş, faktoring şirketine borçlu bulunan müşteri adına kayıtlı bulunan taşınmazın icra müdürlüğünce yapılan açık artırması neticesinde şirkete ihale edilmesi durumunda taşınmazın tapuda şirket adına tescili işleminden harç aranılıp aranılmayacağına ilişkindir.

İçerik

Yetkisiz Erişim!

Bu sayfa Abonelerimizin ve/veya Site Üyelerinin erişimine açıktır.

Abone (Altın Üye) iseniz, lütfen üye girişi yapınız.

Üyelik girişi yapmanıza rağmen hala sayfayı görüntüleyemiyor iseniz, abone olarak sitemizdeki tüm verilere ulaşabilirsiniz.

Bir Abonelik (Üyelik) paketine geçmek ve detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

+90 (312) 473 84 23

[email protected]

Önemli Uyarı

Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.
İçerikler hakkında kişisel notlar alabilirsiniz. Aldığınız notları yalnızca siz görebilirsiniz.