Sivas İli, Gürün İlçesi Sınırları İçerisinde Bulunan Gökpınar Gölü Potansiyel Doğal Sit Alanının Koruma Statüsünün Değerlendirilmesi Sonucunda, Bazı Alanların Kesin Korunacak Hassas Alan Olarak Tescil ve İlan Edilmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3885)
37689
21.04.2021
Cumhurbaşkanlığı
Açıklama
21 Nisan 2021 tarihli ve Karar Sayısı: 3885 olan Cumhurbaşkanı Kararı ile Sivas ili, Gürün ilçesi sınırları içinde bulunan Gökpınar Gölü Potansiyel Doğal Sit Alanı, koruma statüsünün yeniden değerlendirilmesi sonucunda, ekli kroki ve koordinatlarda belirtilen alanların kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine, 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 109. maddesi gereğince karar verilmiştir.
Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.