Sivas İli, Kangal, Ulaş ve Gürün İlçelerinde Bulunan Yerlerde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 9271)
37685
16.12.2024
Cumhurbaşkanlığı
Açıklama
16 Aralık 2024 tarihli ve Karar Sayısı: 9271 olan Cumhurbaşkanı Kararı ile Sivas ili Kangal, Ulaş ve Gürün ilçelerinde ekli listede belirtilen yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetleri yapılmasına, 6200 sayılı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünce Yürütülen Hizmetler Hakkında Kanunun ek 9. maddesi uyarınca karar verilmiştir.
Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.