İstanbul'un Tarihi Surları Zamana Direniyor

Doğu Roma İmparatorluğu zamanında, 5. asırda yapımına başlanan ve şehri saran İstanbul'un tarihi surları, tarihin izlerini günümüze taşımaya devam ederken zamana da direniyor.

Bayramda 185 Bin Trafik Personeli Yollarda Olacak

Vatandaşların bayram tatilinde güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri için yaklaşık 185 bin trafik personeli görev yapacak.

Resmi Gazete'de Bugün

29 Mayıs 2019 Tarihli ve 30788 Sayılı Resmi Gazete

'Turistik Doğu Ekspresi' İlk Seferine Başlıyor

Turistik Doğu Ekspresi, yarın saat 19.00'da tarihi Ankara Garı'nda gerçekleştirilecek törenle ilk seferi için hareket edecek.

Hanedan Türbelerindeki 'Puşide'leri Yeniliyorlar

Hanedana ait türbelerdeki eskiyen sanduka örtülerinin yenilenmesi amacıyla başlatılan projeye dahil edilen 11 kurumdan biri olan Kütahya Olgunlaşma Enstitüsünde, puşideler aylar süren çalışmayla aslına uygun işleniyor.

Sultanbeyli'de İki Özel Yasa İle Sorunlar Çözüldü

Sultanbeyli Belediye Başkanı Keskin, “Verilen destekler neticesinde TBMM'den iki özel yasa çıkartarak artık sorunlarımızı mazide bıraktık.” dedi.