Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnsanlık tarihine kara bir leke olarak geçen Halepçe katliamında hayatlarını kaybeden Kürt kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.” mesajı paylaştı.
Tüketicilerin ayıplı malları iade etme, maketten ev alma sözleşmesinden cayma, garantide tamir edilmeyen üründe ücret iadesi talebi gibi birçok hakkı bulunuyor.
İETT'nin Şişli garajındaki atölyesinde, 1968'de üretilen Türkiye'nin ilk yerli troleybüsü “Tosun”, elektrikli otobüse dönüştürüldü ve yakında yeniden seferlere başlayacak.
Türkiye genelinde, “Yatay şehirleşmeyle yükselen Türkiye” sloganıyla başlatılan ve asgari ücretle geçinenlerin ev sahibi olabilmelerinin önünü açan 50 bin konutluk sosyal konut projesi kapsamında büyük şehirlerde 3'ten fazla proje bulunuyor.