Adana İlinde Yapılacak Olan Saf Tereftalik Asit (Pta) ve Polimer/Cips Üretim Tesisi Yatırımına Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Kararın Yürürlüğe Konulması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3200)

  • 37282
  • 24.11.2020
  • Cumhurbaşkanlığı

Açıklama

Bu karar, Sasa Polyester Sanayi A.Ş. tarafından Adana’da kurulacak Saf Tereftalik Asit (PTA) ve Polimer/Cips Üretim Tesisi yatırımının proje bazlı devlet desteği kapsamına alınmasına ilişkindir. Yatırımın toplam sabit tutarı 11,27 milyar TL olarak öngörülmüş, 1.350 kişilik ilave istihdam ve 28 nitelikli personel planlanmıştır. Yatırım süresi 6 yıl olup gerekli görülürse yarısı kadar ek süre verilebilecektir.

Önemli Uyarı

Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.
İçerikler hakkında kişisel notlar alabilirsiniz. Aldığınız notları yalnızca siz görebilirsiniz.