Kamu Görevinden Çıkartılıp Bilahare Göreve İade Edilen Sürekli İşçilerin Çalışmadığı Döneme İlişkin SGK Primlerinin Yatırılıp Yatırılmayacağı

  • 34808
  • 17.02.2025
  • Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı

Açıklama

Bu görüş, “Belediyede 4857 sayılı Kanuna tabi sürekli işçi kadrolarında görev yapmakta iken 677 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kamu görevinden çıkartılan bilahare OHAL Komisyonu Kararı ile görevine iade edilen personelin çalışmadığı döneme ilişkin SGK Primlerinin yatırılıp yatırılmayacağı” hakkındadır.

İçerik

Yetkisiz Erişim!

Bu sayfa Abonelerimizin ve/veya Site Üyelerinin erişimine açıktır.

Abone (Altın Üye) iseniz, lütfen üye girişi yapınız.

Üyelik girişi yapmanıza rağmen hala sayfayı görüntüleyemiyor iseniz, abone olarak sitemizdeki tüm verilere ulaşabilirsiniz.

Bir Abonelik (Üyelik) paketine geçmek ve detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

+90 (312) 473 84 23

mts@mevzuattakip.com.tr

Önemli Uyarı

Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.
İçerikler hakkında kişisel notlar alabilirsiniz. Aldığınız notları yalnızca siz görebilirsiniz.