Strateji ve Bütçe Başkanlığının Teşkilatlanması Tamamlanıncaya Kadar İlgili Kanunlarda Cumhurbaşkanına veya Cumhurbaşkanlığına Verilen Merkezi Yönetim Bütçesinin Hazırlık ve Uygulamasına İlişkin Görev ve Yetkilerin Hazine ve Maliye Bakanı veya Hazine ve Maliye Bakanlığınca Kullanılmasına Dair Karar (Karar Sayısı: 5)
37682
30.07.2018
Cumhurbaşkanlığı
Açıklama
30 Temmuz 2018 tarihli ve Karar Sayısı: 5 olan bu Cumhurbaşkanı Kararı ile, 703 sayılı KHK’nin 213. maddesi ve 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu’na eklenen geçici 22. madde uyarınca, Strateji ve Bütçe Başkanlığının teşkilatlanması tamamlanıncaya kadar merkezi yönetim bütçesinin hazırlanması ve uygulanmasına ilişkin görev ve yetkilerin Hazine ve Maliye Bakanı veya Bakanlık tarafından kullanılmasına karar verilmiştir.
Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.