Suriye'de Yaşayan Sivil Halk Başta Olmak Üzere İhtiyaç Sahibi Diğer Ülkelere ve/veya Bu Ülkelerdeki İhtiyaç Sahiplerine Un ve Bakliyat Hibe Edilmesi Amacıyla Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünün Görevlendirilmesine İlişkin Karar (Karar Sayısı: 3097)

  • 37679
  • 20.10.2020
  • Cumhurbaşkanlığı

Açıklama

Bu Cumhurbaşkanı Kararı ile Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü (TMO), Suriye’de yaşayan sivil halk başta olmak üzere ihtiyaç sahibi diğer ülkelere ve/veya bu ülkelerdeki ihtiyaç sahiplerine hibe edilmek üzere 100.000 tona kadar ekmeklik buğday ve 10.000 tona kadar yeşil mercimek ile nohutu temin etmek, nakliye ve dağıtımını Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda Türk Kızılayı ve/veya AFAD aracılığıyla yapmakla görevlendirilmiştir. Hibe edilen ürünlerin bedeli ve nakliye giderleri ise AFAD’ın ilgili ödeneklerinden karşılanacaktır.

Önemli Uyarı

Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.
İçerikler hakkında kişisel notlar alabilirsiniz. Aldığınız notları yalnızca siz görebilirsiniz.