Türk Gıda Kodeksi Bulgur Tebliği (Tebliğ No: 2016/49)

  • 19420
  • 26.01.2017
  • Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı

Açıklama

Bu Tebliğ; bulgurun tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretilmesini, muhafaza edilmesini, depolanmasını, taşınmasını ve pazarlanmasını sağlamak üzere taşıması gereken özelliklerini belirlemek amacıyla hazırlanmış olup, buğdaydan yapılan bulguru kapsar.

Önemli Uyarı

Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.
İçerikler hakkında kişisel notlar alabilirsiniz. Aldığınız notları yalnızca siz görebilirsiniz.