Türk Gıda Kodeksi Çeltik Tebliği (Tebliğ No: 2002/11)

  • 36379
  • 15.02.2002
  • Tarım ve Köyişleri Bakanlığı
  • Sağlık Bakanlığı

Açıklama

Bu Tebliğin amacı, çuvallı veya dökme olarak pirince işlenmek üzere, piyasada satışa sunulan çeltiğin tekniğine uygun ve hijyenik şekilde işleme, muhafaza, depolama, taşıma ve pazarlamasını sağlamak üzere bu ürünlerin özelliklerini belirlemek olup, çuvallı veya dökme olarak pirince işlenmek üzere piyasaya sunulan çeltiği kapsamaktır.

Önemli Uyarı

Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.
İçerikler hakkında kişisel notlar alabilirsiniz. Aldığınız notları yalnızca siz görebilirsiniz.