Türk Gıda Kodeksi İrmik Tebliği (Tebliğ No: 2002/21)

  • 36380
  • 05.03.2002
  • Tarım ve Köyişleri Bakanlığı
  • Sağlık Bakanlığı

Açıklama

Bu Tebliğin amacı; irmiğin tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretim, hazırlama, işleme, ambalajlama, muhafaza, depolama, taşıma ve pazarlamasını sağlamak üzere bu ürünün özelliklerini belirlemek olup, Triticum durum buğdayından üretilen irmik için uygulanacağı belirtilmiştir.

Önemli Uyarı

Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.
İçerikler hakkında kişisel notlar alabilirsiniz. Aldığınız notları yalnızca siz görebilirsiniz.