Türk Gıda Kodeksi Koyulaştırılmış Süt ve Süttozlarının Kimyasal Analizi İçin Numune Alma Metotları Tebliği (Tebliğ No: 2012/3)

  • 322
  • 04.01.2012
  • Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı

Açıklama

Bu Tebliğin amacı, kısmen veya tamamen suyu uzaklaştırılarak elde edilen koyulaştırılmış süt ve süttozlarının kimyasal analizleri için numune alma metotlarını düzenlemektir.

Önemli Uyarı

Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.
İçerikler hakkında kişisel notlar alabilirsiniz. Aldığınız notları yalnızca siz görebilirsiniz.