Aşırı Düşük Teklif Sorgulamasına İlişkin Yazıda Önemli Teklif Bileşeni Olarak ‘Diğer Giderler’ Şeklinde İfade Kullanılamayacağı

  • 38467
  • 19.11.2025
  • Kamu İhale Kurumu

Açıklama

Bu karar, “idare tarafından teklifte önemli olduğu tespit edilen maliyet bileşenlerinin açık ve tereddütte mahal vermeyecek şekilde belirlenmesi gerektiği, idarece hazırlanan aşırı düşük teklif sorgulamasına ilişkin yazıda önemli teklif bileşeni olarak “bu hizmetin yerine getirilebilmesi amacıyla varsa yapılacak olan diğer giderler” şeklinde ifade kullanılamayacağı” hakkındadır.

İçerik

Yetkisiz Erişim!

Bu sayfa Abonelerimizin ve/veya Site Üyelerinin erişimine açıktır.

Abone (Altın Üye) iseniz, lütfen üye girişi yapınız.

Üyelik girişi yapmanıza rağmen hala sayfayı görüntüleyemiyor iseniz, abone olarak sitemizdeki tüm verilere ulaşabilirsiniz.

Bir Abonelik (Üyelik) paketine geçmek ve detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

+90 (312) 473 84 23

[email protected]

Önemli Uyarı

Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.
İçerikler hakkında kişisel notlar alabilirsiniz. Aldığınız notları yalnızca siz görebilirsiniz.