Halen Bir Kurumda Memur Olarak Çalışanların İlk Defa Alım Sınavı Neticesinde Başka Kurumlara 657 sayılı Kanunun 74. Maddesi Kapsamında Naklen Atanabileceği

  • 38080
  • 10.11.2025
  • Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı

Açıklama

Bu görüş; başka kurumda memur olarak çalışan ve mühendislik mezunu personelin belediyedeki mühendis alım sınavına başvurabilmesi ile sınavı kazanması halinde 657 sayılı Kanun’un 74. maddesi kapsamında naklen atanabilmesine ilişkindir.

İçerik

Yetkisiz Erişim!

Bu sayfa Abonelerimizin ve/veya Site Üyelerinin erişimine açıktır.

Abone (Altın Üye) iseniz, lütfen üye girişi yapınız.

Üyelik girişi yapmanıza rağmen hala sayfayı görüntüleyemiyor iseniz, abone olarak sitemizdeki tüm verilere ulaşabilirsiniz.

Bir Abonelik (Üyelik) paketine geçmek ve detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

+90 (312) 473 84 23

[email protected]

Önemli Uyarı

Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.
İçerikler hakkında kişisel notlar alabilirsiniz. Aldığınız notları yalnızca siz görebilirsiniz.