3 Dereceli Kadroya Atama Şartları

  • Soru ID: 26750
  • Üye ID: 709
  • Sorulma: 17.12.2025
  • Cevaplanma: 17.12.2025

Soru

Öncelikle selam hocam; Belediyemizde GİH sınıfı 7.derecli Kameraman Kadrosunda bulunan bir personeli, Belediye Meclisine yazarak Dolu Kadro İptal ve ihdas yaparak 3.Dereceli Veri Hazırlama Kadrosuna atama yapılması düşünülmektedir. Bu kapsamda belediyede hizmeti 4 yıl 6 ay 17 gün hizmet süresi bulunmakta olup 3.Dereceli Veri Hazırlama Kadrosuna atama yapılması için 657 Sayılı Kanun 68/B maddesi c) bendinde bulunan 3 ve 4 dereceli kadrolara atama için en az 8 yıl süre uygulaması dikkate alınıp alınmayacağı ve bu personelin 3 dereceli Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosuna atama yapılması mümkün müdür? Teşekkürler, kolay gelsin.

Cevap

Yetkisiz Erişim!

Bu sayfa Abonelerimizin ve/veya Site Üyelerinin erişimine açıktır.

Abone (Altın Üye) iseniz, lütfen üye girişi yapınız.

Üyelik girişi yapmanıza rağmen hala sayfayı görüntüleyemiyor iseniz, abone olarak sitemizdeki tüm verilere ulaşabilirsiniz.

Bir Abonelik (Üyelik) paketine geçmek ve detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

+90 (312) 473 84 23

[email protected]

Önemli Uyarı

Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.
Soru-cevaplar hakkında kişisel notlar alabilirsiniz. Aldığınız notları yalnızca siz görebilirsiniz.