Gıda Üretimi ve Paketleme

  • Soru ID: 7847
  • Üye ID: 866
  • Sorulma: 10.05.2017
  • Cevaplanma: 10.05.2017

Soru

Hocam kolay gelsin. İlçemizde bir firma birinci faaliyet olarak dışarıdan hazır gelen peynir, yoğurt, zeytin vb ürünleri paketlenmesi ikinci faaliyet meze üretim tesisi, üçüncü faaliyet süt ve süt ürünleri üretim tesisi ve dördüncü faaliyet olarak bu tesislerin önünde kahvaltı salonu işletmeciliği yapmak üzere başvuruda bulunmuştur. Yaklaşık 7.000 m² kapalı alanda faaliyet gösterecek böyle bir işletme için ruhsatlandırırken hangi evraklar düzenlenir? Ruhsatta faaliyet konuları nasıl belirtilir (ana ve tali)? Ve bilinmesi gereken ekstra bir husus var mı? teşekkür ederim.

Cevap

Yetkisiz Erişim!

Bu sayfa Abonelerimizin ve/veya Site Üyelerinin erişimine açıktır.

Abone (Altın Üye) iseniz, lütfen üye girişi yapınız.

Üyelik girişi yapmanıza rağmen hala sayfayı görüntüleyemiyor iseniz, abone olarak sitemizdeki tüm verilere ulaşabilirsiniz.

Bir Abonelik (Üyelik) paketine geçmek ve detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

+90 (312) 473 84 23

mts@mevzuattakip.com.tr

İlgili Kanunlar

Önemli Uyarı

Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.
Soru-cevaplar hakkında kişisel notlar alabilirsiniz. Aldığınız notları yalnızca siz görebilirsiniz.