Görevde Yükselme Sınav Sonucu Atanma

  • Soru ID: 26161
  • Üye ID: 1119
  • Sorulma: 19.08.2025
  • Cevaplanma: 19.08.2025

Soru

 

2025 yılı şubat dönemi görevde yükselme sınav başvuruları esnasında ekli belgede görülen dilekçe ile birlikte kuruma başvuru yapılmıştır. Kurum tarafından ilgili makama gönderilen başvuru tablosunda unvan değişikliğine haiz kadro "ayniyat saymanı" olarak bildirilmiştir, ancak memurdan görüş almadan başvuru tamamlanmıştır. Sınav sonucunda başarılı bulunan memurun atamasını "ayniyat saymanı" değil "şef" kadrosuna yapılması hususunun uygunluğu hakkında bilgi verir misiniz? (ayniyat saymanı ve şef grubu sınavda 2. grupta yer alması sebebiyle sınav açısından bir sorun oluşturmayacağı kanaatinde olup, memurdan tekrar şef kadrosuna atanmak istendiğine dair bir dilekçe alınması durumunda şef kadrosuna atanıp atanamayacağı hususunda görüşlerinizi bekliyoruz.)

 

Cevap

Yetkisiz Erişim!

Bu sayfa Abonelerimizin ve/veya Site Üyelerinin erişimine açıktır.

Abone (Altın Üye) iseniz, lütfen üye girişi yapınız.

Üyelik girişi yapmanıza rağmen hala sayfayı görüntüleyemiyor iseniz, abone olarak sitemizdeki tüm verilere ulaşabilirsiniz.

Bir Abonelik (Üyelik) paketine geçmek ve detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

+90 (312) 473 84 23

[email protected]

Önemli Uyarı

Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.
Soru-cevaplar hakkında kişisel notlar alabilirsiniz. Aldığınız notları yalnızca siz görebilirsiniz.