Mali Hizmetler Müdürünün Muhasebe Yetkilisi Olduğu Durumlarda Mali Hizmetler Müdürlüğünün Harcama Yetkilisi

  • Soru ID: 26954
  • Üye ID: 4509
  • Sorulma: 24.01.2026
  • Cevaplanma: 24.01.2026

Soru

Belediyemizde Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yapmaktayım. 5018 sayılı Kamu Yönetim ve Mali Kontrol Yönetmeliğinin 60. maddesi gereği birimimim harcama yetkilisi olamıyorum bu sebepten dolayı Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü Harcama Yetkilisi Belediye Başkanımız olabilir mi yoksa mali hizmetler müdürlüğü bünyesinde bir başka çalışan mı olması gerekiyor.? Eğer bir başka çalışan olacaksa taşıması gereken şartlar var mıdır?

Cevap

Yetkisiz Erişim!

Bu sayfa Abonelerimizin ve/veya Site Üyelerinin erişimine açıktır.

Abone (Altın Üye) iseniz, lütfen üye girişi yapınız.

Üyelik girişi yapmanıza rağmen hala sayfayı görüntüleyemiyor iseniz, abone olarak sitemizdeki tüm verilere ulaşabilirsiniz.

Bir Abonelik (Üyelik) paketine geçmek ve detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

+90 (312) 473 84 23

[email protected]

Önemli Uyarı

Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.
Soru-cevaplar hakkında kişisel notlar alabilirsiniz. Aldığınız notları yalnızca siz görebilirsiniz.