Nakdi Yemek Yardımı

  • Soru ID: 26880
  • Üye ID: 6780
  • Sorulma: 09.01.2026
  • Cevaplanma: 09.01.2026

Soru

8. Dönem toplu sözleşme kazanımlarına istinaden madde 19 -Yiyecek yardımı kazanımında (1) Devlet Memurları Yiyecek Yardımı Yönetmeliğinin geçici 2 nci maddesi hükmü bu Bölümün 12 ve 16 ncı maddeleri esas alınarak aynı şekilde uygulamaya devam edilir. Söz konusu geçici 2 inci maddede yer alan “2100 gösterge” ibaresi “2400 gösterge” olarak uygulanır denmekte olup bu maddenin uygulanışı (2400 x Aylık katsayı) / 21 gün mü olarak, yoksa (2400 x Aylık katsayı) / 24 gün mü olarak yapılacaktır? Günlük yemek yardımının 100 gösterge rakamı x aylık katsayı ile bulunacak ücreti geçmeyeceği söylendiğinden uygulama konusunda nasıl bir yol izleyeceğimiz konusunda yardımlarınızı bekliyoruz. İyi çalışmalar dilerim.

Cevap

Yetkisiz Erişim!

Bu sayfa Abonelerimizin ve/veya Site Üyelerinin erişimine açıktır.

Abone (Altın Üye) iseniz, lütfen üye girişi yapınız.

Üyelik girişi yapmanıza rağmen hala sayfayı görüntüleyemiyor iseniz, abone olarak sitemizdeki tüm verilere ulaşabilirsiniz.

Bir Abonelik (Üyelik) paketine geçmek ve detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

+90 (312) 473 84 23

[email protected]

Önemli Uyarı

Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.
Soru-cevaplar hakkında kişisel notlar alabilirsiniz. Aldığınız notları yalnızca siz görebilirsiniz.