5. derece bulunan bir memur veya mühendisin vekaletten atama şartlarını taşıması şartı ile 3. derecede bulunan bir müdür veya şef kadrosuna vekaleten ataması yapılmıştır. Söz konusu ilgili personel vekalet şartlarını taşıdığından dolayı;
1- Aylık vekalet ücreti ödenebilir mi?
2- Kişinin vekaletten atama olması sebebi ile sgk hitap sistemine işlenmemektedir. Bu şartlarda bazı belediyelerin bu kadroları işlediği (vekaletten atama işlemleri) bilgisi verilmiştir. Şahsen gys ve diğer şartlar doğrultusunda kazanılmış bir hak olmadığı için tarafımızdan sgk hitapa işlenmemektedir. Sgk hitapa işlenmesi gerekmekte midir?
3- Kişinin ana kadrosu 5 ama 3 derecede bir kadroya vekalet etmesi onun yeşil pasaporta hak kazanmasına yol açar mı?
Yetkisiz Erişim!
Bu sayfa Abonelerimizin ve/veya Site Üyelerinin erişimine açıktır.
Abone (Altın Üye) iseniz, lütfen üye girişi yapınız.
Üyelik girişi yapmanıza rağmen hala sayfayı görüntüleyemiyor iseniz, abone olarak sitemizdeki tüm verilere ulaşabilirsiniz.
Bir Abonelik (Üyelik) paketine geçmek ve detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.