Yemek Üretim Yeri

  • Soru ID: 492
  • Üye ID: 955
  • Sorulma: 10.04.2014
  • Cevaplanma: 10.04.2014

Soru

Sayın hocam; 150 -300 arası kişilik yemek üretecek olan yemekhanede ( çalışan sayısı 3) gıda mühendisi çalıştırmak mecburi mi? Aşçılık belgesi ile çalışabilirler mi?. Birde hocam ; bu işyeri daha önce unlu mamül üretimi yapan ( tatlı – pasta – kurabiye – börek vb) üreten bir işyeri idi. Yemek üretim ile ilgili GSM ruhsatınıda aldım mı bu iki faaliyet aynı yerde olurmu veya yemek üretim için aldığı ruhsatla tatlı – börek vs yapabilir mi?

Cevap

Yetkisiz Erişim!

Bu sayfa Abonelerimizin ve/veya Site Üyelerinin erişimine açıktır.

Abone (Altın Üye) iseniz, lütfen üye girişi yapınız.

Üyelik girişi yapmanıza rağmen hala sayfayı görüntüleyemiyor iseniz, abone olarak sitemizdeki tüm verilere ulaşabilirsiniz.

Bir Abonelik (Üyelik) paketine geçmek ve detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

+90 (312) 473 84 23

mts@mevzuattakip.com.tr

Önemli Uyarı

Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.
Soru-cevaplar hakkında kişisel notlar alabilirsiniz. Aldığınız notları yalnızca siz görebilirsiniz.