Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği (No: 2020/7)

  • 25141
  • 22.04.2020
  • Tarım ve Orman Bakanlığı

Açıklama

Bu Tebliğ; balın tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretilmesi, hazırlanması, işlenmesi, depolanması, nakledilmesi ve piyasaya arz edilmesi aşamalarında taşıması gereken özellikleri belirlemek amacıyla hazırlanmış olup, bal arısı (Apis mellifera) tarafından üretilen balı kapsar.

Önemli Uyarı

Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.
İçerikler hakkında kişisel notlar alabilirsiniz. Aldığınız notları yalnızca siz görebilirsiniz.