Cumhurbaşkanı Kararıyla Arttırılan Doğrudan Teminlerde Ölçü ve Kısıtlar
29
10.02.2023
1034
Açıklama
Bu değerlendirme, depremlerden etkilenen illerin ihtiyaçlarına yönelik alımlar için Doğrudan Temin Limitlerinin 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 62 inci maddesinin birinci fıkrasının (ı) bendindeki sınırlamaya tabi olmaksızın Cumhurbaşkanı Kararı ile artırılması sonucunda, uygulamanın nasıl olacağına ilişkindir.
Makale
Yetkisiz Erişim!
Bu içeriği görüntüleme yetkiniz bulunmamaktadır. Sitemizde yer alan içeriklerin tamamına sınırsız erişim ile ilgili bilgi almak ve sınırsız erişim hakkına sahip bir üyelik paketine geçiş yapmak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.