Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Yönetmeliği

  • 14237
  • 25.02.2014
  • Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü

Açıklama

Bu Yönetmelik; Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığının görev, yetki ve sorumlulukları ile çalışma usul ve esaslarının düzenlenmesi amacıyla çıkarılmış olup Teftiş Kurulu Başkanı, başmüfettişler, müfettişler, müfettiş yardımcıları ve Teftiş Kurulu Başkanlığı bürosu personelinin görev, yetki ve sorumluluklarını, teftiş edilenlerin sorumluluklarını, Teftiş Kurulu Başkanı ile başmüfettiş, müfettiş ve müfettiş yardımcılarının seçilme, yetiştirilme ve atanmaları ile çalışma usul ve esaslarını kapsar.

Önemli Uyarı

Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.
İçerikler hakkında kişisel notlar alabilirsiniz. Aldığınız notları yalnızca siz görebilirsiniz.