Kamu Görevlilerine Asıl Görevlerinin Yanında Yürüttükleri Görevlerden Dolayı Sağlanacak Mali Haklar “Bir Kanun, Bir Görüş, Bir Genelge: Çelişkiler Sarmalı”

  • 455
  • 09.03.2025
  • 2733

Açıklama

Bu değerlendirme; Cumhurbaşkanlığı “Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü”nün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na gönderdiği 04.03.2025 sayılı yazı ve bunun üzerine anılan Bakanlığın yayınladığı genelge özelinde 4/7/2001 tarihli ve 631 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 12 nci maddesinin, 1/1/2025 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek şekilde 7521 sayılı Kanunun 29 uncu maddesi ile değiştirilen hükmünün (kamu görevlilerinin asıl görevlerinin yanında huzur hakkı, ek ödeme vb adlarla elde edecekleri mali haklar) değerlendirilmesinden ibarettir.

Makale

Yetkisiz Erişim!

Bu içeriği görüntüleme yetkiniz bulunmamaktadır. Sitemizde yer alan içeriklerin tamamına sınırsız erişim ile ilgili bilgi almak ve sınırsız erişim hakkına sahip bir üyelik paketine geçiş yapmak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

+90 (312) 473 84 23

[email protected]

Önemli Uyarı

Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca bu yazının izinsiz iktibas edilmesi, sosyal medya veya iletişim grupları yoluyla ya da başka herhangi bir şekilde yayılması ve çoğaltılması yasaktır.

Halil MEMİŞ

Makaleler hakkında kişisel notlar alabilirsiniz. Aldığınız notları yalnızca siz görebilirsiniz.